• De laatste trends
  • Betaalbaar
  • Snelle verzending
  • Veilig betalen via iDeal
  • Gratis verzenden vanaf € 50,=

Algemene Voorwaarden

ANGEL'S fashion and more
Wethouder A.P. Elshoutplein 6
4283 HM Giessen
KvK: 82782342
BTW: NL003730376B38

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestelling

Als u een bestelling plaatst dan gaat u akkoord met de voorwaarden van Angel’s fashion and more.

Factuur

Als u bij uw bestelling een factuur wenst te ontvangen verzoeken wij u dit kenbaar te maken en wij zenden deze na per e-mail.

Betaling

De bestelling wordt altijd pas verstuurd nadat de betaling is ontvangen. Bankrekeningnummer NL92KNAB0407594965 t.n.v. Angel’s fashion and more. Als de betaling niet binnen 7 dagen binnen is dan ontvangt u 1x een herinnering. Indien hierop binnen 3 dagen geen reactie komt annuleren wij uw bestelling vanaf onze zijde. Betaling kan ook via pin of contant bij afhalen of betalen via Ideal of een betaalverzoek.

Levertijd

We proberen altijd te verzenden binnen 24 uur na betaling maar altijd binnen 2 werkdagen.

Uitverkocht artikel

U krijgt uw geld retour. Het is erg vervelend maar het kan helaas gebeuren.

Ruilen of retournering

Ruilen is geen probleem als uw gewenste artikel en of maat nog beschikbaar is. Retourneren is mogelijk als u onverhoopt niet tevreden bent over het geleverde artikel of als de maat niet correct is. Een omruiling of retournering kan enkel en alleen binnen 14 dagen na aankoop via mail info@angelsfashion.nl gemeld worden. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing. Retourzendingen kunnen enkel geaccepteerd worden als de artikelen ongedragen, ongewassen, onbeschadigd zijn met aangehecht artikel kaartje. De kosten en verzendrisico voor het retourneren van de producten zijn voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet geaccepteerd worden door Angel’s fashion and more. Na ontvangst van uw retour en na overeenstemming van koper en verkoper met betrekking tot een juiste oplossing zal het eventuele aankoopbedrag binnen 3 werkdagen op rekening van koper gestort worden.
Na 14 dagen van ontvangst van uw bestelling kunt u niet meer retourneren, ruilen of annuleren.

Verzendkosten

Wij hanteren de tarieven van Post.nl.
De verzendkosten zijn inclusief verpakking en administratiekosten.

Aflevering

Angel’s fashion and more kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken of beschadigen van poststukken tijdens de bezorging door Post.nl.

Klachten

Angel’s fashion and more streeft naar tevreden klanten. Mocht er toch een klacht zijn, laat het ons dan weten. We zullen ons uiterste best doen om in alle redelijkheid tot een goede oplossing te komen.

Garantie

Wij kunnen geen garantie geven op kapotte ritsen, drukkers, knopen kraaltjes, e.d. na de retour termijn van 14 dagen. Wij adviseren u met klem de wasvoorschriften te volgen. Bedrukte kleding zoveel mogelijk binnenstebuiten wassen. Problemen met de artikelen die voortkomen uit het wassen of onder slijtage vallen kunnen wij niet in behandeling nemen.

Copyright

Het is verboden om zonder toestemming van Angel’s fashion and more beeld of tekst over te nemen. Ook alle foto`s zijn eigendom van Angel’s fashion and more en mogen zonder toestemming niet door derden worden gebruikt.

Persoonlijke gegevens

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor ons klantenbestand om uw bestelling te kunnen verwerken en leveren. De gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Vragen of opmerkingen

info@angelsfashion.nl