• De laatste trends
  • Betaalbaar
  • Snelle verzending
  • Veilig betalen via iDeal
  • Gratis verzenden vanaf € 50,=

Over mij:

Ik ben Angela en ik woon in Giessen samen met mijn vriend en onze 2 dochters van nu 9 en 6 jaar oud. Ik ben mijn carrière gestart als administratief medewerker maar ik merkte al snel dat dit niet iets voor mij was. Later nog meerdere andere baantjes gehad maar nooit echt mijn passie gevonden. Eigenlijk wilde ik gewoon altijd graag iets voor mezelf beginnen, werken met producten waar ik volledig achter sta!

Kleding heeft altijd wel mijn interesse gehad, maar toen ik kinderen kreeg merkte ik pas hoe leuk ik kinderkleding echt vond. Ook merkte ik toen pas hoe snel kinderen uit hun kleding groeien of hun kleding verslijten. Je wilt graag dat je kinderen in leuke kleding lopen maar je wilt hier ook niet elke maand een kapitaal aan uitgeven. Soms vond ik het best lastig om leuke kleding te kopen die ook nog een beetje uniek was en waar ik niet de hoofdprijs voor moest betalen.

Dus uiteindelijk na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en ben voor mezelf begonnen. Ik heb mijn webshop Angel’s fashion and more geopend en ben opzoek gegaan naar leuke, betaalbare kinderkleding. Ik bezoek altijd persoonlijk alle groothandels om de producten die ik verkoop ook eerst te bekijken en te voelen. Want natuurlijk wil ik betaalbare kleding, dit is ook de reden dat ik niet altijd voor de grote merknamen ga,  maar ik wil ook zeker wel een stukje kwaliteit te bieden hebben aan mijn klanten.

Wat bieden wij wat anderen niet hebben? Wij bieden de voordelen van een webshop. Het snel en gemakkelijk vanuit je luie stoel kunnen bestellen.
Maar wij bieden ook de voordelen van een fysieke winkel. Bij ons kun je namelijk ook een afspraak maken en even langs komen om de kleding te voelen en te passen.
En omdat wij vanuit huis werken is het zelfs mogelijk om langs te komen als de andere winkels al gesloten zijn.
Wil je geen verzendkosten? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om online te bestellen en de producten bij ons af te halen. 

Waar staat dan toch dat “and more” voor in de naam Angel’s fashion and more? Omdat ik begonnen ben met fashion waar duidelijk mijn voorkeur ligt, maar omdat ik nog heel veel ideeën en ambities heb om mijn webshop in de toekomst uit te breiden. 

Ik ben erg enthousiast over mijn gehele collectie en ik hoop dat jullie dit ook worden!